Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||||
50 dkg kicsontozott pulyka- v. csirkecomb, 2 közepes fej vöröshagyma, 30 dkg zöldborsó, 2 dl tejföl, 2 dl húslé, 3 dkg zsír, 1 dl fanyar vörösbor, só, bors, pirospaprika |
A hagymát kockára vágva fonnyaszd meg a zsíron, tedd rá a vékony csíkokra vágott húst, borsozd meg vékonyan és addig süssed, míg nem kezd levet engedni. Ekkor keverj el benne két teáskanál pirospaprikát és öntsd fel a vörösborral. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes.
|
Nem volt vorosborom, es csirkebol keszitettem, mert a pulykanal jobban szeretjuk. De ettol fuggetlenul hatalmasat alakithattam, mert 1 kg husbol otunknek pont eleg lett es mindenki csak: oh de finom, oh de finom...:) Koszonom ezt a jo receptet is!
Egyszerűen tökéletes lett ez az étel! Annyira omlós lett a hús és olyan finom az íze. Nagyon ízlett a páromnak és megkért h ha következőnek vendégek jönnek ez mindenképpen legyen az étlapon mert ezzel csak aratni lehet. Köszönöm a receptet!
Nagyszerű recept, köszönöm ! Én meg megspékeltem kis gombával :-)